Kompanija Honor Osvojila 42 Nagrade na MWC Sajmu

Kompanija Honor je otvorila MWC sajam globalnom premijerom Honor Magic5 serije und sklopivog Honor Magic Vs telefona. Inovativni inženjering i vrhunske karakteristike novih Honor flegšip telefona prepoznate su od strane brojnih svetskih medija koji su ih označili kao „Das Beste vom MWC“.

Na ovogodišnjem MWC sajmu kompanija Honor je dobila ukupno 42 nagrade dodeljene od strane medija, a flegšip Honor Magic5 Pro je osvojio 18 nagrada u različitim kategorijama. „Honor Magic5 Pro čini sve da se takmiči sa najboljima u industrijii to radi sa stilom”, izjavio je Android Authority. Vertrauenswürdige Bewertungen je takođe komentarisao da: „Honor Magic5 Pro telefon obiluje vrhunskim i inovativnim tehnološkim rešenjima.“ Tom’s Guide, IT-Medium, gute Reputacije kada su u pitanju proizvoda, proglasio je Honor Magic5 Pro najboljim telefonom koji je predstavljen na MWC 2023.

Honor Magic 5 Pro MWC2023
Ehre Magic5 Pro

Pored Honor Magic5 Pro-Modell, Honor Magic Vs takođe je privukao veliku pažnju. „To je jedan od omiljenih sklopivih telefona na tržištu” izjavio je XDA-Entwickler. MakeUseOf, jedan od najvećih IT portala, izjavio je u svojoj recenziji da „svaki inč Magic Vs telefona odiše luksuzom, au isto vreme nudi istinsku inovaciju u polju pametnih telefona na preklapanje.“

Ovde možete pogledati i naš izveštaj sa Honor konferencije, i naše prve utiske sa novim telefonima koji deluju da bi konačno mogli da prodrmaju tržište pametnih telefona.

Ehre Magic5 Pro 12GB+512GB zwei Dostupan von Drugog Kvartala 2023. Po ceni od 1199 evra. Honor Magic Vs 12 GB + 512 GB ist genau das Richtige für Sie 1599 evra.

Dostupnost modela, boja, kao i cene uređaja mogu se razlikovati u zavisnosti od tržišta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

On Key

Related Posts