Potvren Motorola Razr 2023 – Stiže uskoro

Očekivalo se da bismo ove godine mogli da vidimo novi Motorola Razr, a iz kompanije su sada stigle i zvanične potvrde, na osnovu kojih model, koji će se najverovatnije zvati Motorola Razr 2023, dolazi uskoro.

Informaciju je u intervjuu za CNBC Podelio CEO-a kompanije Lenovo Juanking Jang, tokom MWC 2023. Iako je izvor pouzdan, Motorola Razr 2022 je objavljena u avgustu prošle godine, pa se može reći da je još uvek pomalo rano za novi model.

To znači da bismo novu Razr mogli da vidimo nakon manje od godinu dana od objave prethodnika, ili da je „Uskoro“ malo dalje nego što zvuči. Jang je takođe rekao da misli da je novi model „značajno bolji“ u poređenju sa aktuell Motorola Razr 2022 modelom, pa deluje da bi novi Razr (2023) mogao doneti velika unapređenja. Iako detalji nisu otkriveni, deo unapređenja se odnosi na preklopni mehanizam i aplikacije.

Pored toga, Jang je pomenuo i da je odziv na Razr liniju telefona bio dobar i da „kada tehnologija telefona na preklop sazri, očekuje se i pad cena, pa samim tim i prodaja u većim količinama“. Drugim rečima, ukoliko cena postane dovoljno pristupačna, ovaj tip telefona bi u perspektivi mogao postati mainstream, što je pomenuo i predsednik kompanije Oppo Bili Žang. Da li ovo znači da bi i cena Razr 2023 mogla biti niža od prethodnog modela, ostaje da vidimo.

alt
alt
alt
alt
Motorola Razr 2022

Kako bi Motorola Razr 2023 mogao biti unapređen?

Činjenica da je Yang pomenuo mehanizam šarke znači da bismo mogli videti unapređenja u pogledu izdržljivosti, kao i dodatno smanjenje čuvenog preloma na sredini ekrana, koji je, ruku na srce, i kod Razr 2022 bio jedva prime dotan jerla vao pos. Što se pomena aplikacija tiče, to se najverovatnije odnosi na njihovo prilagođavanje specifičnom formatu telefona i dodatak nekih funkcija koje na ovom tipu ekrana mogu imati smisla.

Ako bismo mogli da istaknemo listu želja kada su unapređenja u pitanju, bilo bi lepo videti dodatne optimizacije u softveru kamere. U svakom slučaju, očekuje se da novi Razr bude ozbiljan rivalisierendes Samsung Galaxy Z Flip5, koji se najverovatnije očekuje tokom avgusta i najozbiljniji je kandidat za najpopularniji savitljivi telefon ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Most Popular

On Key

Related Posts